FEM CRÉIXER MUCHA MUJER

Header image
Watch video
 • Contributing € 10

  Agraïment.

  Podràs rebre el nostre etern agraïment. T'ho agraïrem públicament durant la representació de l'obra final de la present edició de Mucha Mujer.

  > 05 Co-financiers
 • Contributing € 20

  Postal

  T'agraïm que creguis en el nostre projecte!! Et donarem les gràcies públicament durant la representació de l'obra final i rebràs una postal de la 1ª edició de Mucha Mujer al Palau de la Música Catalana.

  > 05 Co-financiers
 • Contributing € 25

  Balla tango

  En col·laboració amb la Milonga del Pipa oferim una clase privada de tango adaptada a tots els nivells. La sessió dura una hora i es pot escollir el dia i l'horari. Balles?

  > 01 Co-financiers
 • Contributing € 30

  Pack Mucha Mujer

  Podràs gaudir de l'assaig de l'obra i conèixer a aquestes dones valentes. A més, rebràs una postal de la 1ª edició de Mucha Mujer al Palau de la Música Catalana.

  > 05 Co-financiers
 • Contributing € 45

  Experiència: Una fotografia emmarcada, gaudir de l'assaig de l'obra i una postal de la 1a edició de Mucha Mujer al Palau de la Música Catalana.

  Aquesta fotografia pertany a la mostra del procés de treball del projecte realitzada al Palau de la Música de Barcelona per la fotografa Olga Marco ( 1ª edició del projecte, 2010)

  > 00 Co-financiers
 • Contributing € 75

  Actua!: Participa d'una classe oberta, un assaig de l'obra i realitza una entrevista a les persones creadores.

  Podràs gaudir d'una classe amb les participants i conèixer de prop el projecte. També podràs entrevistar les persones que duen a terme la realització d'aquesta iniciativa. Finalment, rebràs com a regal una postal de la 1ª edició de Mucha Mujer al Palau de la Música Catalana.

  > 01 Co-financiers
 • Contributing € 350

  Taller d'Art i Gènere

  Per a diferents entitats i /o col·lectius: Realitzarem un taller pràctic i teòric de dues hores sobre art i gènere.
  Es realitza a l'àrea de Catalunya. També apareixereu en els agraïments a les nostres xarxes socials.

  > 01 Co-financiers

About this project

Formació teatral gratuïta per a les dones que es troben en un procés de transformació i d'inclusió social i laboral.

Needs Infrastructure Minimum Optimum
Producció artística
Lloguer de trastero per a emmagatzematge de material escenografia, atrezzo, vestuaris, so i iluminación.
€ 1.350
Needs Task Minimum Optimum
Difusió del projecte de crowfunding.
Publicitat i difusió de la campana Conjuntament Mantenimient de la pàgina de la campanya
€ 450
Post producció de reportatge de video y fotogràfic de la campanya de Goteo.
Ampliacions fotogràfiques 50 x 40cm. + Portafotos sense marc 40 x50cm. Enregistrament i edició del video de la campanya de Goteo
€ 950
Comunicació de la campanya..
Comunicació i definició de la campana Costes de remuneració d'una persona encarregada de la comunicació i RRSS abans i durant aquesta campanya de de Goteo, per permetre que el nostre temps de dedicació a la tasca d'acompanyament a les dones no es vegi minvat.
€ 550
Comisió de gestió de la plataforma
Comissió de gestió de la plataforma (òptim) Despeses d'assessorament, difusió, manteniment de la plataforma Goteo 4%, Paypal 3,4% + 0,35€/transacción, comissions bancàries 0,8%, gestió de contractes i de certificats de donatiu.
€ 480
Neteja.
Ordre i neteja de l'espai físic després de cada taller.
€ 90
Needs Material Minimum Optimum
Recompenses.
Despeses d'enviament i producció d'algunes de les recompenses, quan no puguin ser lliurades en mà (cost previst si aconseguim l'objectiu òptim)
€ 650
Maquillatge
contractació de maquilladoras professionals.
€ 150
Comunicació
Materials de comunicació Per a la difusió de la campanya volem produir fullets, flyers i cartells perquè també puguem arribar a qui no sol apuntar-se a les xarxes.
€ 300
Total € 3.950 € 4.970
Necessary
Supplemental

General information

Mucha Mujer és un projecte de recerca i creació artística, dissenyat especialment per a la dona que es troben en un procés de transformació, de creixement, de cerca i d'inclusió social i laboral.
Té per objectiu capacitar cada any a dones en arts escèniques a través de l'organització d'un laboratori de formació teatral gratuït que enforteix l'autonomia de les participants, la investigació del seu propi protagonisme, com la seva integració social i laboral. Tot des de la perspectiva de l'art com a activitat humana i social. La formació artística impartida en el marc de la iniciativa Mucha Mujer permet a dones en procés d'inclusió social expressar-se i trobar sentit a la seva pròpia vida, com també a estimular la creativitat en termes amplis, i facilitar la cerca i l'assoliment d'una vida plena.
Les participants formades durant l'any, s'involucren en la creació d'una nova producció teatral i participen a diferents tipus d'esdeveniments culturals.
És un projecte cultural d'igualtat i d'integració que treballa per i amb les dones; interactuant amb les entitats de diferents barris de la ciutat i fomentant el treball en xarxa per reforçar els llaços de la comunitat i aportant una major visibilitat tant a nivell local com a internacional.
Des del 2009 han passat pels nostres tallers unes 300 dones, amb una mitjana de 35 a cada edició. Ara, volem que ens ajudis a anar un pas més enllà!

Main features and goals of the crowdfunding campaign

El valor afegit que aconsegueix el projecte és oferir eines personals i professionals a través de tallers gratuïts i altament qualificats dins les arts escèniques i d'escriptura teatral. Una combinació innovadora que permet millorar la salut i el benestar social a l'hora que reforça els seus recursos per tirar endavant de forma autònoma.

Volem dotar l'espai de formació teatral d'un nou enfocament, no només centrat en la reinserció social sinó fent un major èmfasi en la reinserció laboral.Obrir els cursos gratuïts a nous perfils, acollint dones que sofreixen un empobriment econòmic, sense cap tipus de recurs ni ajuda social i familiar, que es troben soles i que s'han acabat trobant excloses del mercat de treball i de la societat.
Difondre el projecte per generar un efecte taca d'oli i que pugui ser replicat en altres àmbits, així com estimular l'autoestima de les dones participants mostrant el resultat del seu esforç.

Per a poder realitzar aquests tallers i empoderar les dones tant des del punt de vista personal com professional són necessàris recursos com els descrits: maquillatge, emmagatzematge d'atrezzo, escenografia i vestuari, difusió per promoure l'assistència a la representació final i seguir donant a conèixer el projecte i materials audiovisuals per mostrar els exemples de superació d'aquestes dones al món.

Mucha Mujer treballa per i des de la gestió cultural per fomentar unes arts escèniques inclusives i accessibles a totes les persones.

A més, el projecte busca generar un espai de relacions més equitatives i alienes a cap tipus de discriminació, interactuant amb entitats socials i culturals de la ciutat.

dsc-2678.jpg

Why this is important

La idea del projecte Mucha Mujer va néixer amb la referència de les dones de la família de Laura Settecase, creadora i responsable del projecte, en pensar on estaven, on sentien aquesta força interior que en un moment va fer canviar el rumb de les coses. Mucha Mujer va ser, per tant, dissenyat i pensat per treballar, des de l'àmbit artístic, les problemàtiques socials, i ressaltar el gran potencial que tenen les activitats culturals per mitigar les problemàtiques d'aquest tipus.

Després de 9 anys d'experiència, ens adonem que el nostre impacte pot ser encara major. Utilitzant l'art com a eina de transformació social però també per potenciar la inserció laboral de les dones beneficiaries.

Mucha Mujer es dirigeix a dones en procés d'inclusió social i reinserció laboral que sofreixen pobresa, marginalitat i exclusió, dones migrants, víctimes de violències de gènere, ex consumidores de drogues i /o alcohol, que viuen amb VIH, privades de llibertat o recentment sortides de la presó, treballadores sexuals. Algunes de les usuàries estan vinculades amb les següents entitats: Ambit Prevencio- Ambit Dóna, Fundació ARED, ABD (Associació Benestar i Desenvolupament) Caritas, CAPs Sants, PIADs (exconsumidors de drogues i /o alcohol, víctimes de violències de genero, que viuen amb VIH, privades de llibertat o recentment sortides de la presó, treballadores sexuals) de la Ciutat de Barcelona, Centre de Servei Socials de Barcelona, Plataforma Comitè 1er de desembre, etc.

Els professionals que pertanyen a aquestes entitats deriven a les beneficiàries i mantenen una coordinació constant amb l'equip tècnic de Mucha Mujer per realitzar un seguiment de cada cas.

taller-mucha-mujer-210318-futuro.jpg taller-mucha-mujer-210318-xomira.jpg 429111-345449088809164-1101333580-n.jpg 418145-345445082142898-1077364768-n.jpg

Team and experience

Trastero de les Artes ja compta amb la creació i la representació d'una gran diversitat de manifestacions artístiques i treballs culturals, entre els quals la iniciativa sociocultural Mucha Mujer creada a la fi de l'any 2009.

Un altre dels àmbits on hem canalitzat les nostres il·lusions i energia ha estat l'associatiu. Hem volgut fer part de projectes on les persones són el mes important, a través de metodologies participatives i comunitàries: col·laborem amb la Marato de TV3, gestionem el programa Temps per Tu de l'Ajuntament de Barcelona per a joves i adults amb discapacitat, i col·laborem amb un projecte artístic dirigit a nens i nenes que sofreixen de trastorn d'espectre autista.

La majoria ens vam formar en diferents àmbits de les ciències socials, com l'antropologia, el teatre, la psicologia, sociologia, estudis de gènere, entre altres. Algunes desenvolupem disciplines artístiques com la poesia, dansa, música, etc. Totes compartim experiències treballant amb col·lectius vulnerables com dones, migrants o amb capacitats especials.

1-equipo-voluntario.jpg logo-mm-1-1..jpg

Social commitment

Sustainable Development Goals

 • Gender Equality

  Gender equality is not only a fundamental human right, but a necessary foundation for a peaceful, prosperous and sustainable world.

 • Decent Work and Economic Growth

  Sustainable economic growth will require societies to create the conditions that allow people to have quality jobs.

 • Reduced Inequalities

  To reduce inequalities, policies should be universal in principle, paying attention to the needs of disadvantaged and marginalized populations.

 • Sustainable Cities and Communities

  There needs to be a future in which cities provide opportunities for all, with access to basic services, energy, housing, transportation and more.